Deltaic Story SRL -  “Dezvoltarea si diversificarea in domeniul transportului de agrement catre zone turistice in Delta Dunarii prin achizitionarea unor modele moderne de ambarcatiuni de agrement si ecoturistice”, localitatea Mahmudia, judetul Tulcea.

 

 

Obiectivul general al proiectului vizează achizitia a 9 ambarcatiuni cu motor si 20 ambarcatiuni ecoturistice. Scopul acestei achizitii este asigurarea transportului de turisti pe apa si organizarea de excursii si trasee turistice in cadrul Biosferei Deltei Dunarii. Transportul persoanelor se va realiza pe lacuri si canale, pe trasee turistice, facilitand accesul turistilor si localnicilor in inima acesteia, intr-un mod inovator, imbinand utilul cu placutul. Solicitantul va pune la dispozitie mai multe optiuni, in functie de capacitatea necesara si dorintele exprimate.

Motivul care a determinat inceperea acestui proiect este nevoia vadita de mai multe optiuni de transfer catre localitatile izolate ale deltei, si de servicii inovatoare in acest sens, care sa faca acest transfer mai atragator si accesibil pentru turistii veniti dupa un drum lung. Aceasta nevoie a rezultat din accesul dificil sau aproape imposibil in cele mai multe zone ale deltei, precum si din ezitarea turistilor de a explora delta in profunzime. ln anii urmatori se preconizeaza o inflorire a turismului in Delta Dunarii, dezvoltarea transportului pe apa in fiecare sens fiind un factor important.

 Avand in vedere ca numarul turistilor care viziteaza rezervatia sau care isi petrec vacantele in Delta Dunarii in fiecare an se inscrie pe o curba ascendenta, în mod firesc si numarul de transferuri pe apa si excursii in Delta Dunarii creste exponential. Astfel ca, proiectul vine in intampinarea nevoilor vizitatorilor Deltei Dunarii pentru transportul acestora pe trasee de vizitare, servicii pentru turismul de odihna si recreere, stiintific si de cunoastere, rural, foto si birdwatching, cat si pentru practicarea pescuitului sportiv.

 

 

 

 

 

 

 

 

x

 

 

 

Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene.Întrega responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web.Toate informaţiile, privind Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.

 

Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.