UAT Tulcea - “Imbunatatirea conditiilor de agreement si recreere in Parcul si Lacul Ciuperca din Municipiul Tulcea prin masuri de protejare a mediului pentru comunitati din zona FLAG Delta Dunarii”.

 

 

Proiectul propus se adreseaza tuturor locuitorilor din municipiul Tulcea, dar si turistilor din zona si vizează dezvoltarea durabila din punct de vedere socio-economic, de mediu si cultural al orasului Tulcea prin imbunatatirea conditiilor de agrement si recreere in Parcul si Lacul Ciuperca. Prin acest proiect se doreste revitalizarea Parcului Ciuperca, o zona de agrement importanta in viata cotidiana a tulcenilor. Scopul proiectului este de a creste numarul de vizitatori si/ sau de turisti si crearea de oportunitati de ocupare a fortei de munca din zona. Necesitatea proiectului este data de starea actuala a parcului destul de precara, lipsa unui loc de picnic mobilat si dotat adecvat, starea in care se afla ambarcatiunile, iar locurile de joaca sunt putine raportate la numarul de vizitatori ai parcului. Avand in vedere pe de o parte, potentialul de agrement natural al Parcului si Lacului Ciuperca (Municipiul Tulcea) si pe de alta parte infrastructura de agrement existenta la nivel local, dar si tinand cont de evolutiile sociale din punct de vedere al agrementului, este necesara cresterea standardelor de calitate a locurilor de agrement, astfel incat sa furnizeze facilitati de petrecere a timpului liber. Pentru asigurarea conditiilor optime de desfasurare a activitatilor specifice se impune imbunatatirea conditiilor de agrement si recreere in Parcul si Lacul Ciuperca din Municipiul Tulcea, pentru a corespunde cerintelor de calitate a infrastructurii de agrement inclusiv a utilitatilor aferente si alinierea din punct de vedere functional la normele impuse de Uniunea Europeana.

 

 

 

 

 

 

x

 

 

 

Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene.Întrega responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web.Toate informaţiile, privind Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.

 

Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.